Konferencia o potravinárskej legislatíve a práve
Stretnutie hlavných aktérov zapojených do potravinárskej legislatívy a aplikácie potravinového práva v československom priestore. Podujatie, ktoré vám poskytne pohľad na výklad potravinového práva tvorcami štátnych politík, zamestnancami kontrolných orgánov, sudcami, zástupcami akademickej obce, ako aj potravinárskej praxe na jednom mieste.
Tešíme sa na stretnutie v srdci Malých Karpát na Zochovej chate 21. až 23. mája 2025.
Prečo sa zúčastniť?
Ako sa zaregistrovať?
Čo o konferencii píšu
médiá?
Ako sa stať partnerom?

Organizátori konferencie


Podujatie je výsledkom jedinečnej spolupráce medzi Právnickou fakultou Trnavskej univerzity v Trnave a Potravinárskou komorou Slovenska v oblasti výučby a rozvoja potravinového práva na Slovensku.
Prečo sa zúčastniť konferencie
Aktuálne informácie o potravinárskej legislatíve z prvej ruky.
Skúsenosti s aplikáciou potravinového práva od odborníkov z praxe.
Diskusia medzi kľúčovými aktérmi potravinárskej legislatívy a práva.
Networking s viac ako 150 ďalšími účastníkmi konferencie.
Slávnostný spoločenský večer s exkluzívnym programom.
Odborní partneri







